Meniu
Cosul de cumparatori

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

In momentul in care va inregistrati ca membru sau achizitionati produse din magazin, se va solicita crearea unui cont personal. Pentru crearea contului personal, vi se va solicita sa va alegeti un nume de utilizator si o parola, de asemenea sa impartasiti date personale, cum ar fi: nume si prenume, adresa de domiciliu si/sau adresa secundara, numar de telefon si informatii privind efectuarea platilor. Dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati aceste informatii adevarate, corecte, actuale si complete. Utilizatorul este responsabil de pastrarea in siguranta a datelor personale si a parolei de acces ca membru, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne aduceti la cunostinta orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Asigurarea securitatii si confidentialitatii informatiilor este prioritara in cadrul serviciilor oferite de site-ul nostru.Toate informatiile furnizate de utilizatorii site-ului raman strict confidentiale. Datele personale vor fi prelucrate  numai in scopul de a confirma comenzile si stocurile, in scopul furnizarii si facturarii produselor comandate, pentru contactarea cumparatorilor pentru a-i informa despre starea comenzilor, daca e cazul, in scopuri comerciale, precum si in scopul prevenirii sau identificarii fraudelor sau orice alte scopuri legitime. Bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor site-ului nu vor fi vandute sau facute publice, cu exceptia curierului pentru onorarea comenzilor si/sau in cazul in care sunt solicitate de catre institutii abiliatate ale statului.

Conform Legii 67/2001 beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale si dreptul de a va adresa  justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti datelor personale care va privesc si sa  solicitati stergerea datelor. Nu sunteti obligat sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra duce la imposibilitatea efectuarii comenzii. Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se efectueaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a refuza comanda sau de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.Datele personale pot fi actualizate sau modificate numai cu acordul dumneavoastra. Acest lucru se poate intampla pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra datelor personale. Acordul pentru pastrarea datelor cu caracter personal este obtinut prin bifarea optiunii ‘’sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare’’ din formularul de inregistrare.Bifand aceasta optiune acceptati implicit pastrarea datelor dumneavoastra personale.Informatiile furnizate vor fi pastrate in baza de date atata timp cat veti mentine contul de utilizator. Astfel, puteti reveni oricand pentru o noua comanda fara a mai fi necesara completarea datelor. Puteti solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date. Pentru acest lucru, utilizatorul va trimite o cerere prin care solicita stergerea datelor la adresa de e-mail office@qatarparfums.ro. Stergerea datelor personale se efectueaza in baza procedurilor interne stabilite.

Conform Legii 677/2001, in calitate de utilizator, aveti urmatoarele drepturi privind prelucrarea datelor personale: informare, acces la date, interventie, opozitie, adresarea catre justitie, a nu fi supus unei decizii individuale, sa faca plangere la autoritatea de supraveghere.In vederea acestor drepturi, utilizatorul va inainta catre office@qatarparfums.ro o cerere in care poate solicita ca informatiile sa ii fie communicate la o anumita adresa.

In momentul crearii contului de utilizator, aveti optiunea de a primi Newslettere. Prin bifarea optiunii “Da” va dati acordul de a primi Promotii si alte informari comerciale. Puteti oricand sa va dezabonati apasand optiunea “dezabonare” din cadrul Newsletter-ului.