Meniu
Cosul de cumparatori

Esenta de parfum arabesc unisex

Este o superba interpretare a senzualitatii, cu efect animalic si salbatic, totusi elegant si sofisticat. Din dragoste pentru cea mai scumpa si fina piele, un sex- appeal modern si distinctiv. O esenta de parfum arabesc modern, cu o usoara tenta de extravaganta..
450 lei
Fără TVA:450 lei
Este o esenta de parfum arabesc calda si senzuala, un blend de arome puternice, dar rafinate care te vor purta catre lumea orientaal, in pietele sale pline de mirodenii, tesaturi colorate si bijuterii opulente...
450 lei
Fără TVA:450 lei
Este o esenta de parfum arabesc, inspirata de nobletea armasarilor arabi si a campurilor verzi regale unde acestia alearga in voie. Imbinarea notelor sale este foarte complexa si aromatica, exprimand opulenta lumii arabesti cu desavarsire..
460 lei
Fără TVA:460 lei
Este o esenta de parfum arabesc ce evoca senzualitate, blandete si pasiune. Aroma sa te poarta intr-o calatorie fabuloasa catre lumea basmelor, amintindu-ti de aromele copilariei. Aceasta esenta este o alegere incantatoare pentru persoanele cu spirit tanar. Purtand acest parfum, cu siguranta veti em..
450 lei
Fără TVA:450 lei
Este ca un vesmant ce te imbraca in mireasma sa, o valtoare de simturi ce te vrajesc cu aroma lor, un concept ce a luat nastere din fumul albastrui ce se risipea din ofrandele ce afumau templele antice si ne subjuga astazi cu substanta lui ce aproape devine palpabila. TROPICAL SUMMER este o esenta d..
400 lei
Fără TVA:400 lei
Este o esenta de parfum arabesc pe baza mosc, unul dintre cele mai scumpe produse naturale din lume, fiind mai pretios decat aurul. Aroma sa este complexa si poate fi descrisa cu atribute diferite, chiar contradictorii, de la dulce, cremos la pudrat, organic pana la opulent, condimentat, lemnos. Mir..
470 lei
Fără TVA:470 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)