Meniu
Cosul de cumparatori

Despre noi

De cinci ani, Qatar Parfums este singurul brand care a adus in Romania miresmele parfumurilor autentice din Arabia.
Sute de clienti multumiti, mii de parfumuri vandute, mii de ocazii de a aduce placerea si multumirea catre voi.
Din aceste doua valori, autenticitatea si multumirea adusa pe chipurile voastre s-a nascut misiunea noastra si anume dorinta de a va pune la dispozitie produse de parfumerie direct din laboratoarele misteriosului orient.
Nu lucram cu intermediari, nu apelam la produse fabricate in alte tari si etichetate ca fiind orientale. Avem contracte direct cu laboratoarele si companiile din Dubai, Qatar si Arabia Saudita.

Casa de parfumuri Qatar Parfums s-a remarcat pe piata parfumurilor orientale de lux, devenind cunoscuta pentru aromele inovatoare si unice, pe care le ofera clientilor sai. Se lanseaza cu entuziasm pentru prima data  pe piata parfumurilor de lux din Romania, imbinand prin aromele sale cultura si opulenta lumii orientale. Printre aromele cele mai apreciate se numara:  oud, mosc, lemn de santal, piele, tamaie, vanilie, iasomie.

Pe scurt, am devenit una dintre casele de parfum de prestigiu recunoscuta prin calitatea produselor, specifice lumii orientale.

Qatar Parfums ofera servicii de livrare in Romania si Europa, prin intermediul magazinului online QatarParfums.ro. Parfumurile noastre sunt unice, destinate adevaratilor cunoscatori ale aromelor orientale si de asemenea celor care isi doresc un miros deosebit si opulent, care sa ii evidentieze oriunde s-ar afla. Veti gasi in magazinul nostru parfumuri de calitate cu miros puternic si persistent, cu note condimentate sau pudrate, pe baza de oud, ambra, cardamon, trandafir de desert, piele, sofran, mosc alb, attar oud, ylang-ylang, paciuli si caramel.

MISIUNEA NOASTRA

Qatar Parfums  se focuseaza pe crearea de parfumuri diverse, sofisticate, create de experti nostri in domeniu. Ne preocupam  atent de clientii nostri pentru a adauga o aura distincta vietii lor. Credem in respect si incredere reciproca si ne dorim sa construim relatii cu clientii nostrii bazate pe aceste insusiri. Telul nostru este de a crea parfumuri si arome unice clientilor cu cele mai inalte si rafinate gusturi, deoarece avem o gama larga de parfumuri persistente si de calitate superioara.

DE CE NOI?

  • Experienta vasta in crearea parfumurilor de lux dedicate adevaratilor cunascatori ai aromelor sofisticate.
  • Baza  extinsa de cunostinte privind crearea  celor mai sofisticate si unice arome, formate de-a lungul anilor petrecuti in industria parfumurilor, a imbogatit experienta noastra si suntem foarte incantati sa impartasim aceste arome cu clientii nostri pentru o experienta incantatoare a aromelor orientale qatareze. 
  • Combinatie unica intre vechile tehnici si cele noi ce dau nastere celor mai extravagante arome de purtat. Qatar Parfums imbina metodele vechi cu cele mai noi ale parfumeriei, in scopul de a crea arome extravangante, unice si persistente.
  • Misiunea nostra este sa oferim clientilor o experienta unica a lumii arabe intr-un parfum.

STAFF-UL NOSTRU

Qatar Parfums este format dintr-o echipa de profesionisti, dedicati si foarte informati in acest domeniu. Personalul este instruit si gata sa ofere o experienta deosebita in online, raspunzand prompt la toate cerintele dumneavoastra.

SERVICIU CLIENTI

Ne angajam sa oferim cele mai bune servicii si asistenta pentru clientii nostri si suntem incantati sa ducem la bun sfarsit angajamentele noastre. Staff-ul nostru arata un interes deosebit pentru nevoile clientilor nostri. Serviciul relatii clienti va sta la dispozitia pentru orice informatie solicitata.